Hugo Boss

3-pak rundhals t-shirt - Sort / Grå / Hvid

289 kr 350 kr

Farve:Sort / Grå / Hvid

Størrelse: S

Hvis du bestiller inden [time], vil din pakke blive sendt [day]

Hugo Boss kvalitets bomulds t-shirts i praktisk 3-pak

Her er en multipakke med Hugo Boss 3-pak kortærmed t-shirts til mænd, der værdsætter god kvalitet og komfort i deres hverdagstøj. T-shirtsene er med rund hals og kommer i farverne sort, grå og hvid, hvilket gør dem nemme at kombinere med resten af garderoben.

Med en regulær pasform og et lille diskret Hugo Boss logo broderet på venstre bryst er disse t-shirts både stilfulde og alsidige. De kan bruges alene eller under en skjorte for ekstra varme.

  • 3-pak med forskellige farver
  • Rund hals og regulær pasform
  • Små, diskrete logoer
  • 100% bomuld

Bomuldsmateriale

Bomuld er kendt for sin blødhed og åndbarhed, hvilket gør det til et ideelt materiale til tøj, der skal bæres tæt på huden. Det er også et meget holdbart materiale, der kan modstå mange vaske, hvilket gør disse Hugo Boss 3-pak t-shirts til et langvarigt tilføjelse til din garderobe. Dog anbefales det at vaske t-shirten på maks. 40 grader og med lignende farver for at bevare kvaliteten og farven. Tørretumbling frarådes, da det kan slide på fibrene.

Komfort og alsidighed

Med Hugo Boss's bløde bomuldsmateriale og regulære pasform, er disse t-shirts designet til at være så behagelige som muligt. De er ideelle til hverdagsbrug, uanset om du har en afslappet eller aktiv livsstil. Desuden er deres neutrale farver og diskrete design gør dem nemme at kombinere med forskellige outfits, hvilket tilføjer til deres alsidighed.

For lignende produkter, besøg venligst Herre.

Huskede du at købe..

Anbefalede produkter